Onderhoud

Naast occasiondealer zijn wij ook een universeel garagebedrijf. Dit betekent dat ons autobedrijf alle meken en typen auto’s kan onderhouden en repareren.

U kunt bij ons terecht voor een APK autokeuring en een compleet & vakkundig auto-onderhoud en reparatie. Heijmans Auto’s biedt uitstekende kwaliteit en bovenal, goede en snelle service.

Met hoogwaardige meet-, test- en afstelapparatuur voeren wij snel en efficient alle onderhoudsbeurten uit. U bent uw auto nooit langer kwijt dan het nodig is. Door middel van scholing en cursussen blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op autogebied. Wij zorgen ervoor dat storingen en problemen zo snel en voordelig mogelijk worden verholpen en dat uw auto in optimale conditie blijft.

Bent u op zoek naar een garagebedrijf waar u niet een nummer bent, maar klant met naam en toenaam, dan bent u bij Heijmans Auto’s aan het goede adres. Persoonlijke aandacht en een goed maar bovenal eerlijk advies, dat is waar wij grote waarde aan hechten. Als kleine zelfstandige is het daarom ook mogelijk om persoonlijk bij de klant betrokken te zijn en te blijven.

bodytop